Leiderschapscoaching

Krachtige keuzes vanuit wie jij bent

Heb jij helder waar je voor staat? Leiderschap vanuit jezelf. Dat begint met het kennen van je persoonlijke waarden. Alles in het leven draait om leiderschap. Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Richting en sturing geven aan je eigen leven. En wie professioneel wil leiden, richting geven aan de ontwikkeling van mensen, zal eerst zichzelf moeten kunnen leiden.

Weet jij wie je in essentie bent? Wat jouw waarden zijn? Laat je je erdoor leiden bij je dagelijks handelen?

Waag jij de sprong in het diepe?

Persoonlijk leiderschap is jezelf bewust maken dat je jezelf mag zijn en dat aanpassen niet meer hoeft. Persoonlijk leiderschap vraagt om een duik in je diepere zelf. Zicht krijgen op je patronen en daarna keuzes maken als antwoord op wat je aantrof in het leven. Dat voelt soms als van de hoge duikplank af springen en dat is spannend. Ook als je een sterke leider bent. Maar juist in jouw kwetsbaarheid schuilt zoveel kracht. Al voelt dat nog niet zo als je klaar staat om de sprong te wagen.

Zin in scherpte?

Ben jij toe aan meer inzicht in jouw patronen? Wil je je persoonlijke waarden kennen en die gebruiken in je leiderschap? Authentiek leiderschap gaat over aandacht voor jezelf. Maak ruimte voor reflectie om bewust te zijn van je denken, voelen, handelen. Verdiep door stil te staan bij jouw verhaal. Laat je spiegelen om te komen tot zelfbewust en krachtig leiderschap. Dan handel jij vanuit rust en zelfvertrouwen. Het brengt jou de juiste focus, meer verbinding en betere resultaten. Vul het intakeformulier in en we plannen daarna een telefonische afspraak.

Ik help je met

Zicht krijgen op wie je werkelijk bent, duidelijk zijn, je intuïtie gebruiken, zelfonderzoek en leren reflecteren, verantwoordelijkheid nemen, leren focussen en keuzes maken, grenzen stellen en nee-zeggen. Balans vinden tussen kracht en zacht. Door coaching op een manier die jij prettig vindt. Buiten in de natuur of binnen op een fijne plek. We gaan aan de slag met praktische werkvormen en tussentijdse reflectieopdrachten, helemaal in afstemming op jouw behoefte.

Jij krijgt mijn scherpte en helderheid.

Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen?

JA, IK WIL CONTACT