De sessie met jou was bijzonder en enerverend.

Ik heb de sessie met jou ervaren als bijzonder, enerverend. Het was voor mij de eerste keer dat ik in aanraking kwam met een familieopstelling en dat vond ik bijzonder om mee te maken. Ik vond het ook spannend. En lastig ook wel, omdat ik de neiging heb om direct over zaken na te denken, te plaatsen. Terwijl je juist mag voelen.

Dit is meteen een inzicht. Ik vind het lastig om bij mijn ware gevoelens te komen. Ik voelde het heel erg toen jij achter mij stond en daarna je handen op mijn schouders legde. Dat was fijn.

Ik weet niet of het door de sessie kwam maar ik heb helderder gekregen waar ik naartoe wil werken en wat ik nog te doen heb. Ik heb besloten dat ik kleine stappen ga maken om hier te komen.

Ik voel me nu een stuk rustiger. Nogmaals, bedankt voor je hulp. Ik zag het een paar weken geleden even niet meer zitten, wist niet hoe ik verder moest. En je opdracht en daarna sessie waren een goede eerste aanzet om mijzelf beter te leren kennen. Ik heb nog een weg te gaan 😊 maar weet nu beter waarik mee aan de slag kan gaan en welke hulp ik nodig heb.

P.S. Wat ik nog wil zeggen, is dat ik je berichten erg fijn en inspirerend vind om te lezen, ik kan veel van je leren!


Terug