Ester is – met respect voor de relatie – scherp op de inhoud

Ester heb ik leren kennen als een zeer betrokken en analytisch ingestelde professional. Ze heeft oog voor zowel de zakelijke aspecten, zeg maar de harde kant maar zeker ook voor het menselijke, de zachte kant. Doordat ze beiden aspecten doorgrondt, heeft ze een zeer evenwichtige kijk op de huidige situatie. Met deze doortastende blik is ze ook goed in staat om waardevolle adviezen te geven om de gewenste beweging in een organisatie in gang te zetten. Ester kan zowel de rol van consultant als de rol van het management/bestuur oppakken. Afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever zal ze de gewenste rol op zich nemen. Haar loyaliteit is daarbij groot.

Ik ervaar het sparren met Ester als heel waardevol doordat ze zo sterk analytisch is. En ook de manier waarop ze zaken met je bespreekt vind ik prettig. Ze laat jou in je rol en in je waarde maar door goed en oprecht te luisteren spiegelt ze je zodanig dat je in je kracht komt en je geholpen voelt en daarmee groeit. Ze communiceert met respect voor de relatie maar kan ‘hard’ op de inhoud ingaan. Ester is heel open ‘what you see is what you get’.  Ze opereert op een onafhankelijke manier waardoor ze van grote toegevoegde waarde is voor organisaties. Voor mij is ze een prettige sparringpartner die ook altijd bereid is om te helpen.

- Maud Brouns - Concern controller Stichting Gezondheidscentra Eindhoven | Commissaris-Toezichthouder

Terug