Ester verkozen tot LinkedIn TopVoice 2020

Wow…! Ik ben verkozen tot LinkedIn TopVoice 2020! Wie had dat gedacht… wat een eer!

De prijs is samengesteld door de redacteuren van LinkedIn en voelt als een echte publieksprijs. Want het gaat over maatschappelijke relevantie, nuttige bijdragen en waardevolle dialoog. Ik blog op LinkedIn om te delen, inspireren en verbinden. De prijs voelt als een kroon op het werk wat ik erin steek.

Van het schrijven over dienend leiderschap, systemisch werk, bewustzijn, kwetsbaarheid en organisatieontwikkeling ging ik naar taboe doorbreken en stem geven aan de verborgen verhalen over partnergeweld.

Dit zegt de redactie over de lijst: 

De TopVoices zijn leden die de professionele discussie in diverse sectoren aanzwengelen en bepalen. Met hun bijdrages helpen ze leden met het vinden van balans in deze onzekere tijd. Ze deinzen er niet voor terug om het gesprek aan te gaan over belangrijke en soms precaire onderwerpen in hun vakgebied. Hierbij kun je denken aan: relevant blijven in tijden van thuiswerken, diversiteit op de werkvloer, het verkleinen van de loonkloof tussen man en vrouw of hoe het eraan toegaat op de intensive care in tijden van een pandemie.

Terwijl het coronavirus ons in zijn greep houdt, creëren deze mensen perspectief door het aangaan en onderhouden van zinvolle gesprekken. Die gesprekken creëren verbinding en daarmee saamhorigheid, iets waar mensen nu meer dan ooit behoefte aan hebben.

 

Trots om in deze erehaag te mogen staan samen met:
Hugo de Jonge, Diederik Gommers, Ahmed Marcouch, Chanel Lodik, Fatima Aboulouafa, Hans Kamerbeek, Eva De Mol Ph.D, Iris van der Steen, Ismail Aghzanay, Kees Klomp, Liesbeth Van Rossum, Maaike Van der Aar, Marieke Smit, Niels Meijssen, Sander de Hosson, Sandra Phlippen, Sophie van Gool, Teun Toebes, Wouter van Noort.

#LinkedInTopVoices

- LinkedIn redactie

Terug