Je bent goud waard geweest voor mij. Dit traject overtrof echt alles.

Mijn mindset is veranderd door te vertragen, terug te kijken en bewust te worden van mijn overlevingspatronen. Ik ben nu in staat om anders te handelen. Zonder die inzichten was dat zeker niet gelukt! Het traject bracht mij zoveel voor mijn persoonlijk leiderschap. Ja, ik moest zelf hard werken. Maar de inzichten had ik niet gehad zonder jouw prikkelende vragen, stokken achter de deur en je gave om altijd in het proces in contact te blijven. Ik ben dankbaar dat we elkaar tegen kwamen. Je bent goud waard geweest voor mij. 

Ik geef de kwaliteit van het leiderschapstraject een 10. Het was meer dan ik had durven hopen en overtreft echt alle trajecten die ik hiervoor deed!

De begeleiding door jou krijgt ook een 10. Het in contact blijven, de vragen stellen, spiegelen en de lijnen uitzetten, ik had het zo hard nodig. Je bood precies wat op dat moment goed was. 

Je creëert rust. En, onmogelijk om dit in 1 woord te vatten: je zorgt ervoor dat ik naar mijn pijn kan kijken, laat mij dit liefdevol omarmen en geeft het ook nog een positieve kant. Je bent een scherpe vragensteller maar dat dekt het nog niet helemaal. Je zet de coaching altijd in met het glas dat half vol is. En je zorgt voor vertrouwen.

Het gevoel dat er iemand is als je er zelf niet uitkomt is zo waardevol.  Iemand die je helpt de juiste vragen te stellen, waardoor ik beter naar mijn eigen gevoel ben ga luisteren. Ook de stok achter de deur. Het is zo makkelijk om jezelf onder te dompelen in het gevoel van ik wil niks, ben te moe, geen zin. Door altijd in contact te blijven heb ik de hulp gehad om veel sneller stappen te zetten dan ik had gedacht.

 

- Michelle Heijnen-Rook

Terug