Erg krachtig, je staat ergens voor en handelt er ook naar

Mijn verwachtingen van jou zijn overtroffen. Jij bent echt een topcollega! Je geeft duidelijk aan wat je verwacht. Dat stimuleert mij in mijn resultaatgerichtheid. Ik vind jouw scherpte naar mij prettig om echt resultaat te boeken. Opbouwend kritisch, waarderend, sociaal, op een prettige manier, belangstellend. Het heeft mijn ogen geopend om te zien hoe je ook leiding kunt geven. Je wilt resultaten boeken, geeft richting en bent duidelijk in je verwachtingen. Daardoor maken we stappen. Je sociale kant geeft teamgevoel in het MT en zorgt ook voor meer verbondenheid. Ik bewonder je doortastendheid om zaken voor elkaar te krijgen. Het zijn geen makkelijke beslissingen die je neemt maar je staat ergens voor en handelt daar ook naar. Dat vind ik erg krachtig.

- Egon Zweers - Business controller Hét Service Centrum GGD Hart voor Brabant

Terug