Ester analyseert scherp zowel het zichtbare als onzichtbare

Ester is een doelgerichte people manager. Een leider die waarde gedreven handelt en richting geeft aan de organisatie. Ze maakt snel een scherpe analyse van de vraagstukken die zowel zichtbaar als onzichtbaar in een organisatie aanwezig zijn. Moeilijke vraagstukken maakt ze op een prettige en tegelijkertijd directe manier bespreekbaar. Vanuit verbinding, betrokkenheid en het aangaan van de dialoog geeft zij vorm aan de verandering en neemt ze de organisatie mee. Door resultaatgericht en planmatig te werk te gaan bereikt ze, samen met de medewerkers, de gewenste doelen. En last but not least; Ester is een fijne, leuke en gezellige collega met wie ik met veel plezier heb samengewerkt.

- Annemieke van der Zijden - Directeur Publieke Gezondheid GGD West-Brabant

Terug