Ester is een gedreven leider die werkt vanuit haar hart

Samen verder komen door stil te staan: volgens dit motto heeft Ester 1,5 jaar bij ons gewerkt als eindverantwoordelijk manager voor ‘Het Service Centrum’ (HSC). HSC is een organisatie waar ongeveer 120 medewerkers zich inzetten om de bedrijfsvoering van de volgende organisaties te verzorgen: de GGD West-Brabant, de GGD Hart voor Brabant, de GGD Noord- en Oost-Gelderland en de Regionale Ambulance Voorziening Brabant Midden-West-Noord. Ester heeft zich met passie en betrokkenheid ingezet om deze organisaties met elkaar te verbinden. Ze was de motor achter een gezamenlijk doorlopen onderzoeks- en adviestraject om de missie en visie van HSC te actualiseren. Ester werkt vanuit haar hart, steekt graag haar handen uit de mouwen en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met haar in het team heb je een gedreven leider aan boord.

- Karin van Esch - Directeur Publieke Gezondheid GGD Hart voor Brabant

Terug