Je zet een duidelijke koers neer en blijft terugpakken op die lijn

Wat er bij jou uitspringt zijn je communicatieve vaardigheden. Dit doe je zo natuurlijk, ben hier soms best jaloers op. Je bent duidelijk, scherp maar weet de juiste toon te pakken. Dit doe je naar opdrachtgevers, intern en naar mij. Je hebt verbinding met de directies, MT’s en ook de medewerkers, ik zie dat je hierop ook gericht bent. Daarnaast je natuurlijke overzicht. Je bent je continue bewust van het totale plaatje en je eigen rol. Dit overstijg je en je blijft dit benoemen. Je houdt veel ballen in de lucht en blijft scherp. Knap hoe je dit doet. Je resultaatgerichtheid, ik profiteer hier zelf ook van, maar zie dat het medewerkers binnen de teams meer duidelijkheid geeft en focus. Je proactieve houding en inzicht, je wacht niet, neemt zelf het initiatief en gaat aan de slag. Hierin zie ik dat ik van je leer.

- Manon O’Connor - Manager Bedrijfsvoering Hét Service Centrum GGD Hart voor Brabant

Terug