Jouw grote kracht is om objectief en waardevrij vragen te stellen

Wat ik erg fijn vind is dat jij meedenkt met mij. Heel objectief en waardevrij vragen stelt. Dat is een grote kracht van jou en vind ik prettig. Dat stimuleert mij weer om het net even wat nauwkeuriger uit te werken en zaken mee te nemen die ik zelf onvoldoende heb belicht. Jij bent in staat om zonder beschuldigingen of zonder oordeel precies de juiste scherpe vragen te stellen. Kwaliteiten? Scherpte, volledigheid, jouw kwaliteiten in organisatieontwikkeling, analysekracht, daadkracht, alertheid, energieke houding, energie, toegankelijkheid, gelijkheid, geen dubbele agenda’s, doorvragen, de vraag achter de vraag naar boven krijgen, onderwerpen met elkaar verbinden om een stap verder te komen.

- Teammanager - Hét Service Centrum GGD Hart voor Brabant

Terug