Ester is scherpzinning en heeft het lef naar de kern te gaan

Ik voelde me al een tijdje puzzled over de keuze voor een nieuw logo voor mijn opleidings & coachingsinstituut. Wel of niet veranderen? Wat was het toch dat de onrust veroorzaakt om mijn logo al dan niet te veranderen?

Na het doen van een organisatieopstelling over mijn vraagstuk voelde ik rust. Een nog dieper vertrouwen en weten met betrekking tot mijn eigen basis en kern. Ik kreeg er nog meer beeld, beweging én gevoel bij.

Ik schakelde Ester in om haar vermogen van scherpzinnigheid en de kern te raken. Ze heeft het lef om daar naar toe te gaan, is daarbij respectvol en ruimte biedend, zonder te soft te worden of er om heen te draaien. Ze bewaart overzicht op meerdere niveaus waardoor ik me volledig wil overgeven aan haar ‘guidance’ en me absoluut veilig voel. Het bracht me rust, helderheid en wakkerde mijn diep weten aan.

Haar brede kennis over systemisch werk is voelbaar tot in haar haarvaten doorgedrongen. Daarnaast blijft ze nieuwsgierig, open om te ontdekken en zich te laten verrassen. Ik voel me bij haar gezien op alles wat ik ben. 🙏

- Ingrid Straet - Senior Coach en Master Trainer, Instituut voor Psyche Economie (IvPE)

Terug